info at autoserviceusa dot nl

Auto Service USA is
nu geopend tot 17:30 uur

sevice-beurt
Auto Service Centers USA Maastricht
 
Beeldmerk Auto Service Centers USA Maastricht

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan uw auto eigenlijk in?

Het goed onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat u in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden. Wij maken onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt. De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks), volgens de voorschriften van je autofabrikant, is belangrijk omdat je auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen.

Kleine onderhoudsbeurt

  • Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten standaard in een kleine onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Grote onderhoudsbeurt

  • De grote onderhoudsbeurt houdt in alle werkzaamheden van de kleine onderhoudsbeurt met aanvullende onderhoudswerkzaamheden.
  • Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, visueel controleren en vervangen van remmen en eventueel de distributieriem.
  • Tijdens de grote onderhoudsbeurt stelt Auto Service Center USA vast welke aanvullendwerkzaamheden nodig zijn, maken vooraf een prijsopgave, stellen u hiervan op de hoogte en voeren deze reparaties niet uit zonder uw toestemming.

Service Beurt bij Auto Service USA Maastricht

 
Naar website Auto Service Centers USA
 
Naar website Carwash USA