info at autoserviceusa dot nl

Auto Service USA is
nu geopend tot 17:30 uur

velgen
Auto Service Centers USA Maastricht
 
Beeldmerk Auto Service Centers USA Maastricht

Velgen

Auto Service Centers USA heeft een ruim aanbod lichtmetalen velgen en wielen met uiteenlopende designs aan uiterst scherpe prijzen . Het assortiment bevat onder andere merken als HTS, BBS, Monaco, AEZ en Dezent.

Voordelen:
- Diverse wielen en velgen op voorraad, direct leverbaar
- Prijzen inclusief montage van band op velg en balanceren
- Ruim aanbod verschillende modellen velgen
- Showroom aanwezig
- Geen onverwachte kosten
- Uitsluitend nieuwe banden
- Snelle en directe service

Stalen velgen
Een set stalen velgen is uitermate geschikt voor gebruik in de winter. Ze worden daarom ook wel wintervelgen genoemd. Deze sets zijn sterk, voordelig en minder gevoelig voor pekel en zout dan lichtmetalen siervelgen.

Informatie over banden en velgen
Niet iedere velg past op iedere auto. Zo moet de maat van het wiel geschikt zijn voor de auto, moet het aantal bevestigingspunten kloppen en mogen velgen ook niet te ver naar binnen of naar buiten vallen. Om onderscheid te maken tussen alle pasvormen komen termen als steekmaat en ET-waarde om de hoek kijken. De ET-waarde is een maat gebruikt om de 'offset' van velgen aan te geven. De afkorting ET-waarde staat voor 'Einpresstiefe', ofwel hoe diep de velg in de wielkast ligt.

Over steekmaat, velgsteek en PCD
De steek of steekmaat van een velg, ook wel PCD (Pitch Circle Diameter), is een code die de maat van de bevestigingspunten van een velg aangeeft. Uit onderandere de steekmaat kan worden opgemaakt of een velg geschikt is voor een bepaalde auto. Een eerste onderscheid dat kan worden gemaakt wanneer we kijken naar een velg, is het aantal bevestigingsgaten dat een velg bevat. Zo zijn 4 of 5-gaats velgen het meest voorkomend bij personenwagens.

 
Naar website Auto Service Centers USA
 
Naar website Carwash USA